Hela familjen leker.



Ikke, Judi och Baby är superlyckliga hundar nu när husse har satt upp staket och de kan springa lösa.

Nu har Ikke och Judis bebisar flyttat hemifrån.

Nu är bebisarna utflugna. Det kommer bli jätte tomt och tyst!!! Som tur är har vi den vildaste lilla sötnosen kvar, Baby bitch ( Bebis ) Har för övrigt fått en massa komentarer från folk att jag är taskig mot henne som döper henne till bitch......till alla er som inte vet(det gjorde inte jag heller innan russell utst. med engelska domare) bitch betydet tik....alltså...hon heter Bebis tiken översatt  :=) 
Alla valpar har fått mkt trevliga nya familjer.
Bobo bor i Kumla i en familj med 2 barn. Han ska "jobba" i cykelaffär, Baloo bor i Adolfsberg,Örebro också med barn, han ska" jobba" i en affär med partyprylar och div. (Partaj). Benke(Barnie) hamnade också i Örebro hos Baloo´s husses syster, härligt då kommer de växa upp ihop.
Betty Boop (Bettan) bor i underbara Karlsborg vid Vättern hos ett par med vuxna barn.
Och så var det då lilla Bumble Bee ( Humlan eller var det  Snackis hmm kärt barn har många namn) hon bor hemma hos Gulli i Nyköping och får stanna i Djacki´s precis som Baby Bich.


Utställning i Hillerstorp, High Chaparall

det var en trevlig utställning förutom lite regn, många hundar hade vi med oss Skrållan, Jumbo, Anton, Teifi "Tage", Stig, Sigge, Whisky, Wilda, Winna, Ikke och Ami var med och ställdes ut resultaten kommer senare på hemsidan... www.djackis.se


Isa´s bebisar har flyttat

nu har Isa´s bebisar flyttat... alla tre har fått fina hem... Amor (Dublin) har flyttat till Uppsala...Alex har flyttat till Lidköping, och Algot (Taco) har flyttat till Borås. Nu väntar vi på nästa kull, Queen och Anton beräknas få valpar v. 33...

RSS 2.0